Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/orkideklubbenfyn.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5033
Fugtighed | Orkideklubben Fyn

Fugtighed – orkidéer

De fleste planter har det bedst ved en fugtighedsprocent mellem 60% og 80%, men gennemsnittet er normalt mellem 30% og 40% i et hjem. Hvis der er varmt i stuen, og der er masser af tæpper og gardiner, kan fugtigheden falde yderligere, hvilket bevirker, at orkidéerne ikke trives. Hvis man har fugtighed nok til at dyrke andre former for stueplanter, er der også nok til at dyrke orkidéer.

For at øge fugtigheden omkring planten kan man i bunden af en potteskjuler lægge en plasticrist (f.eks. fra et glas sild), et lille stykke Oasis eller bare nogle småsten. Man skal derefter sørge for, at der står så meget vand i skjuleren, at materialet i bunden netop er dækket. Når vandet efterhånden fordamper, vil vanddampene sive stille og roligt forbi bladene, der vil elske denne form for fugtighed.

Kommende begivenheder i Orkidéklubben Fyn

Der er ingen kommende begivenheder.