Om klubben

Klubmøderne foregår den 2. tirsdag i hver måned med undtagelse af juli og august, og de foregår altid på Fangel Kro.

Hvad der skal ske på de enkelte møder, kan man læse om i medlemsbladet ORKIDEER, der udkommer seks gange om året i ulige måneder.

Møderne begynder normalt kl. 19.30, og der indledes ofte med et foredrag, der altid på en eller anden måde vil omhandle orkidéer.

Dog holder vi generalforsamling i april måned, og i juni og december afholdes et bankospil som afslutning på en halvsæson, og præmierne vil her være orkidéer.

I maj og november afholdes der auktion, hvor medlemmerne kan tage deres overskuds-planter med, som så bliver solgt til de højestbydende.

Allerede længe før mødet er de første medlemmer mødt frem til en orkidésnak, ligesom der også vil være mulighed for at købe orkidéer og forskelligt tilbehør til dyrkning af orkidéer. Det er på dette tidspunkt, man kan få gode råd af de medlemmer, der har dyrket orkidéer gennem flere år, og de vil meget gerne dele ud af deres viden.

I pausen vil der blive serveret kaffe/te og kage, og det koster 55 kr. Har man særlige ønsker med hensyn til brød, skal man lige give bestyrelsen besked herom. Ønsker man ikke nogle af delene, betaler man 15 kr., som går til kroen for leje af lokale.

Nogle medlemmer har medbragt et par af deres egne orkidéer, som bliver anbragt på et såkaldt pralebord. I løbet af aftenen kan man stemme på den orkidé, som man synes er den absolut pæneste, flotteste osv. En stemmeseddel (ligger på bordene) lægges i en dertil indrettet bøtte, og der er præmier til de planter, der får flest stemmer.

Under kaffen afholdes de fleste mødeaftener et amerikansk lotteri. Hvert lod koster 5 kr. Der trækkes et antal gevinster i hver serie, og gevinsterne er selvfølgelig orkidéer.

Møderne slutter normalt omkring kl. 22-22.30.

Kommende begivenheder i Orkidéklubben Fyn

Der er ingen kommende begivenheder.