Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Klubmøde

8. november @ 19:30 - 22:00

Denne aften vil være tilegnet vores efterårs auktion.

Klubbens medlemmer opfordres til, at medbringe egne overskudsplanter, som sælges for højste bud. Der vil altid være et væld af smukke og til dels sjældne orkidèer.

Orkidèerne skal være forsynet med plantens navn, og der må højst medbringes 10 planter pr. medlem. Medlemmerne opfordres til, kun at medbringe rodfaste planter, som er fri for sygdomme og insekter ( ellers vil de blive afvist ). Naturligvis kun egne orkidèer, og ikke planter, som er indkøbt med henblik på auktionen!

—— Af hensyn til registreringen af salgsplanter, vil vi bede de medlemmer, der har planter til auktion, om at komme i god tid!

Husk planter der skal på pralbordet, skal være planter som du selv har fået i blomst, og max. 2 planter pr. medlem.

NYT – VIGTIGT – VIGTIGT – VIGTIGT – !!!!!

Efter samtale med Kroen, er vi desværre nødt til fremover at få tilmelding til klubaftenerne. Dermed ikke sagt, at hvis man pludselig får lyst, til at komme, er man stadig velkommen – det er kun så de får et fingerpeg om, hvor mange vi bliver.

Vi opfordre derfor til at I tilmelder jer formanden en uge før på mail, SMS eller tlf. I kan evt. bruge hjemmesiden og så vælge “kontakt” – så kommer den også frem.

vi håber I støtter op om dette initiativ, som vi ser os nødsaget til – så brug det venligst!

Detaljer

Dato:
8. november
Tidspunkt:
19:30 - 22:00
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Orkidéklubben Fyn
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Fangel Kro