Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Klubmøde

10. maj @ 19:30 - 22:00

Så skal vi have vores forårsauktion. Klubbens medlemmer opfordres til, at medbringe egne overskudsplanter, som sælges for højste bud. Der er altid et væld af smukke og til dels sjældne orkideer. Orkideerne skal være forsynet med plantens navn, og der må højst medbringes 10 planter pr. medlem.Medlemmerne opfordres til, kun at medbringe rodfaste planter, som er fri for sygdomme og insekter( ellers vil de blive afvist) – naturligvis kun egne orkideer og ikke planter som er indkøbt med henblik på auktionen.

Af hensyn til registreringen af salgsplanterne, vil vi bede jer de medlemmer der har planter til auktionen, om at komme i god tid.

NYT!NYT!NYT!

Efter samtale med kroen, er vi nødt til fremover at få tilmelding til klubaftenerne. Dermed ikke sagt, at hvis man pludselig får lyst til at komme, er man stadig velkommen – det er kun for at de har et fingerpeg på hvor mange vi bliver. Vi opfordre derfor til at I tilmelder jer formanden en uge før på mail, SMS eller telefon. I kan evt. bruge hjemmesiden og vælge kontakt – så kommer den også frem. Vi håber I støtter op om dette initiativ, som vi er nødsaget til – så brug det venligst!

Detaljer

Dato:
10. maj
Tidspunkt:
19:30 - 22:00
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Orkidéklubben Fyn
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Fangel Kro