Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Klubmøde

8. marts @ 19:30 - 22:00

Denne aften får vi besøg af Michael Tibbs, som er international dommer og meget engageret indenfor orkidè-dyrkning.

Michael Tibbs leder et bevarelses projekt i Rwanda for Singita Kwitonda, hvilket inkludere en genetablering af skovområder i forlængelse med Volcanos National Park samt genetablering af oprindelige orkidèer i skoven og landskabet. Orkidè frø bliver bragt til spiring på det lokale universitet af studerende, der er involveret i orkidè projektet. De passer dem således indtil de bliver til unge planter, der er klar til at blive genplantet i den lokale natur.

Foredraget viser processen fra anskaffelsen af frø, spiring, ect. samt en præsentation af det væld af oprindelige indfødte orkidèer fra regionen – både epifytiske og jordbaserede.

Foredraget vil foregå på engelsk; men vil løbende blive oversat! Det bliver spændende at høre om dette!

NYT! NYT! NYT!

Efter samtale med kroen, er vi nødt til fremover at få tilmelding til klubaftenerne. Dermed ikke sagt, at hvis man pludselig får lyst til at komme, er man stadig velkommen – det er kun for at kroen har et fingerpeg om , hvor mange vi bliver. Vi opfordre derfor til at i tilmelder jer formanden en uge før på mail, sms eller tlf. I kan evt. bruge hjemmesiden og vælge kontakt – så kommer den også frem. Vi håber at I støtter op dette initiativ, som vi er nødsaget til – så brug det venligst!

Husk at planter som skal på pralebordet, skal være planter man selv har fået i blomst, og max. 2 planter pr. medlem!

Detaljer

Dato:
8. marts
Tidspunkt:
19:30 - 22:00
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Orkidéklubben Fyn
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Fangel Kro